Österhamns Bed & Breakfast

Välkommen till ett unikt boende med rötter i pensionatens storhetstid.

Österhamns bed & breakfast , annexet till fd. Österhamns pensionat, är beläget vid Österhamn på Arholma ö i Stockholms norra skärgård. I det tidstypiska huset, byggt av Inga Pellings morfar i början 1920-talet, finns fyra vackert inredda dubbelrum.

Adress: Österhamnsvägen 21
Ort: 764 54 Arholma
Telefon: 072-210 77 40
Webbsida: www.osterhamnsbedandbreakfast.wordpress.com

Öppet året runt

Vi har öppet året runt och finns i utkanten av den gamla bykärnan med ca 150 m ner till vattnet. Hos oss bor du bekvämt i sköna resårsängar. Vi har sällskapsrum, matsal och balkong med underbar utsikt. WC och dusch finns i korridoren. Vi erbjuder också mötes och festvånings arrangemang. Boka via telefon. För bokningsregler se vår hemsida.

Arholma ö:
Längst upp i Stockolms norra skärgård ligger den bilfria ön Arholma. En skärgårdsidyll med en slående vacker ytterskärgård, en genuin by och ett levande jordbrukslandskap.

Här kan besökaren strosa genom den väl bevarade skärgårdsbyn, cykla på de slingrande grusvägarna och upptäcka de vackra naturreservaten, sandstränderna och klippbaden.

Arholma har en bofast befolkning, många fritidsboende samt ett aktivt kultur- och näringsliv. Detta gör att det finns bra service, goda kommunikationer och en levande och fungerande skärgårdsbygd året runt

Arholma ö är bilfri!
Med båt från Stockholm under vår, sommar och höst säsong eller med bil/SL-buss och passbåt från Simpnäs brygga som lägger till vid Norrabryggan därifrån är det ca.15 minuters promenad . Vid Norrabryggan ligger också öns affär. För båt och busstider se Vaxholmsbolagets turlistor. www.vaxholmsbolaget.se

Res till: Arholma

Sök resa med Waxholmsbolaget till Arholma


Alla artiklar