Skärgårdsfestivalen 7 juli

För 7:e året i rad, i Folkparken här på Djurönäset arrangerar vi Skärgårdsfestivalen – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen med fri entré. Njut av skaldjur och ostron i champagnebaren vid havet eller någon av alla de andra läckerheterna som hör en festival till. Vi tänder grillarna och serverar populära festivalrätter, glass och sommarens härliga drycker av alla dess slag. Under dagen kan ni prova många olika aktiviteter till havs och på land, medan barnen får ansiktsmålning och hoppar hoppborg. Från scenen bjuder vi på livemusik med artister hela dagen.

Skärgårdsfestivalen börjar mitt på dagen, 12.30, med aktiviteter och konserter riktade främst mot barn och familj. Under eftermiddagen och kvällen fortsätter artistuppträdena på stora Scenen för lite större barn och vuxna.

Årets artister
Till årets festival kommer vi som vanligt ha en bred blandning av artister som uppträder. Vilka de är? Det kommer vi ut med inom kort så håll utkik på vår hemsida och vår facebooksida.

Skärgårdsradion är på plats hela dagen, sänder live och spelar väl valda låtar mellan artisterna framträdande.

Vid 22-tiden fortsätter kvällen med stor efterfest och DJ-musik samt Pianobar med Stefan Gunnarsson(åldersgräns 21 år).

Sov kvar!
Boka något av våra fördelaktiga festivalpaket och kombinera festivalen med SPA-besök, god mat, sköna sängar och en välförtjänt härlig frukostbuffé.
Du har även möjlighet att utnyttja SPA dagen efter, med hela bastulandskapets olika bastur och duschar samt pool och relax. Paketen finns med eller utan middag inkluderad beroende på hur du vill uppleva festivalen.  OBS! Entré till efterfest ingår i över

Läs mer och boka här.

Varmt välkomna till sommarens höjdpunkt!

Var:Djurönäset
När: 7 juli 2018 9:00-7 juli 2018 23:00

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners