Välkommen till en helg med båtar, motorer, artister, sponsorer, upplevelser, livemusik, god mat och dryck i härlig skärgårdsmiljö!

Arrangören och vi håller som bäst på att sätta ihop de sista bitarna i programmet för helgen. Men, räkna med skönt mingel bland båtar, bilar, motorcyklar, olika sponsorer samt god mat och dryck under fredagen den 13 juli. Under lördag 14 juli blir det Poker Run, livemusik, mer mingel, mat och fest i Folkparken samt efterfest på hotellet.

Se även information på Powerboat Weekends egna hemsida

Båtplatser dessa dagar finns i mån av plats och kan inte förbokas. För deltagare i Poker run hänvisar vi till Powerboat Weekends egna hemsida.

Under dessa dagar kommer man att kunna äta och dricka i både Folkparken, i vår Matsal och Terrass samt i sjökrogen Sjöboden.
Vi förväntar oss stort tryck på våra lediga hotellrum, så vi och arrangören uppmanar er att boka in er snarast för att få plats. I alla rumspriser ingår entré till bastulandskap och pool samt stor frukostbuffé.

Boka ert boende här!

Samarbetspartners