Sharon Dyall och Peter Asplund - Jazzsommar på Artipelag

Sommaren 2018 genomsyras av jazz! Lyssna till ljuva toner i samklang med utsökt mat i form av en buffé som serveras före konserterna. Under sju sommarkvällar träffar vi några av Sveriges absolut främsta jazzartister.

Peter Asplund hör till en av Sveriges absolut främste trumpetare. Han är en artist som alltid spelar direkt från hjärtat. Tillsammans med jazzsångerskan Sharon Dyall, vars sceniska uttryck spänner mellan allt från film, teater och musikaler till svängig storbandsjazz, kommer denna duo ta med oss på en resa som inte kommer lämna någon oberörd.

Alla kvällar står husbandet under ledning av Max Schultz för ackompanjemang. Programansvarig för konserterna i samarbete med Artipelag är Johanna Sannefors.

Biljetter
Priset per biljett för samtliga konserter från 350–450 kr. För Art.Pass medlemmar är priset per biljett från 315 kr–405 kr (se mejlutskick för Art.Pass-medlemmar).

Datum

27 juni  Viktoria Tolstoy BILJETTER >>
30 juni – Per ”Texas” Johansson i sällskap av Rebecka Törnqvist BILJETTER >>
3 juli – Kristin Amparo BILJETTER >>
11 juli  – Svante Thuresson BILJETTER >>
14 juli  – Ida Sand BILJETTER >>
18 juli  – Sharon Dyall och Peter Asplund BILJETTER >>
19 juli – Edda Magnason BILJETTER >>

Tider, transport och mat
Konserterna börjar alla klockan 19.00 i Artipelag Artbox och är cirka två timmar och femton min långa inklusive 20 minuters paus. Vi kör bussar från Vasagatan (Centralplan 9, utanför O`Learys) för de som inte kommer till Artipelag med egen bil. På plats erbjuder vi vår Artipelagbuffé (dock ej 30 juni och 14 juli då en trerättersmeny serveras) samt tre olika pauspaket. Buss, jazzbuffé samt pauspaket kan bokas samtidigt som biljetterna.

Var:Artipelag
När: 18 juli 2018 19:00-18 juli 2018 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners