Djurönäset med Matsalen, Terrassen & Sjöboden

Restaurang, café, krog och nattklubb, på en egen udde med bilväg och SL-buss ända fram. Gästhamn och hotellrum för den som vill sova kvar.

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: www.djuronaset.com
Öppettider:
Restaurang & Hotell året runt. Sjöboden 23 juni-14 augusti

Matsalen och Terrassen 14-21.00. Sjöboden 12-24.00

På Djurönäset finns sommartid flera restauranger, störst är Matsalen med showkitchen och Vinoteket, (panoramafönster mot havet och skärgården), där serveras både frukost, lunch och middag.
Strax bredvid ligger Terrassen med à la carte meny för sen lunch och middag, samt krogen Sjöboden på bryggan med mat från hav och kolgrill, öppet alla dagar under sommaren från lunch till midnatt. Kommer du med båt är du välkommen att lägga till i gästhamnen.

På hotellet finns också ett lyxigt bastulandskap med stor inomhuspool och gym samt många andra aktiviteter, roddbåt, kanot, utegym, tennis, boule mm. Förutom de sköna inbjudande interiörerna, den miljömedvetna restaurangen och de bekväma hotellrummen, bjuder vi på en storslagen skärgårdsnatur som ger extra stimulans bara att betrakta, men framför allt att vistas i.

Välkommen till ett hotell i skärgården med de bästa omgivningar både inne och ute. Här finns allt du kan tänka dig och behöver för en lyckad konferens, en härlig weekend, en häftig fest och en skön sommarsemester.

Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda.
För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Artister i Sjöboden 2017

22 juni Säsongspremiär på Sjöboden! Hoffman Trio med gäster
Robert Hoffman, med komp av Mats Tärnfors på keyboard och Mats Nilsson på bas, förgyller Sjöboden i år igen med härlig musik och skön sommarstämning tillsammans med grymma gäster.

23 juni Midsommarfirande
Fira midsommar i Stockholms skärgård. Njut av sillunch och midsommarmiddag i Sjöboden, Matsalen eller på Terrassen. På eftermiddagen blir det dans, musik och lekar kring midsommarstången och försäljning av kaffe, bullar, öl & vin mm. Sjöbodens loungeklubb med DJ, och övriga restauranger är öppna till kl 01.00.

27 juni Louise Palmstierna & Andreas Aleman
En själfull kväll väntar i Sjöboden! Det är bland soulens pärlor som dessa två röster trivs som bäst. Pärlor från guldåldern på 60-talet fram till det vi hör spelas idag. Andreas är nyligen hemkommen från USA och releasen av sitt fjärde album ”From within”.
Louise – ”Hon är en skatt som glimrar och berör” sa en besökare efter en av Louise konserter. En oväntat stor röst med värme och innerlighet. Hennes fascination för att väva samman musik med mellansnack om livets utmaningar och glädjeämnen har funnit sin plats i flera ”konsertprat” varav Timglas har varit en del av Stockholms Jazzfestival. http://www.louisepalmstierna.se
Andreas – ”Han har Sveriges bästa röst, bättre än Björn Skifs” skrev Dan Backman i SVD efter att ha varit på releasen av julskivan Home for Christmas på Fasching i december 2014. Med rötter i gospel, funk och soul såväl som pianist som sångare blir gåshuden närmast permanent efter en kväll i hans sällskap. http://www.andreasaleman.com

29 juni Patrik Isaksson med musiker
Patrik är mer aktuell än någonsin, ikväll i Sjöboden med några av sina egna underbara hits. Från senaste singel ”Alla kan göra nå´t”, och andra fina låtar som ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill” och ”Håll mitt hjärta hårt” är det möjligt att du får njuta av. Läs mer om Patrik här

4 juli Lena & Eileen – allsångskväll
Show Sisters med Carina E Nilsson på piano, bjuder på allt från schlager till visa och rock! Sångerskorna Eileen H Lind och Lena Nilsson lämnar ingen oberörd med sitt artisteri och utlovar allsång, en stor portion humor och garanterad igenkänningsfaktor. Sjöboden kommer gunga som aldrig förr!

6 juli Jan Johansen med musiker
Jan Johansen inledde sin karriär i coverbandet Off Duty. Tack vare ”Se På Mej” kom det stora genombrottet 1995. Det blev som bekant seger i Melodifestivalen och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Sedan dess har Jan Johansen deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen och hunnit medverka i musikaler, hyllningsturnéer till ABBA, Cornelis Vreeswijk och Ted Gärdestad.

11 juli Hoffman Trio med gästartist Susie Päivärinta
Rober Hoffman, Mats Tärnfors och Mats Nilsson underhåller tillsammans med kvällens gäst. Alla tre spelar till vardags i det mycket ”skärgårdspopulära” coverbandet Hoffman Circus. En härlig kväll utlovas för dig som gillar bred musik med mäktig sång

13 juli ricardo Ricardo Ausin med vänner
Tänk dig en blandning mellan galen Stand Up och underbar musik – så har du Ricardo Ausin. I kväll kommer Ricardo med band att få Sjöboden att gunga med skratt och sång. Ett minne för livet, på gott och lite ont!

18 juli DE söderVISA – världens bästa Cornelisband
Cornelis Vreeswijk sa en gång – ”Ta det inte för allvarligt, var avspänd. Sätt dig med gitarren i knät och försök komma underfund med hur rytmen är i den visan som du just u vill sjunga. Sätt igång och sjung, det finns ju ackord man kan använda sig av, men står det si och du vill sjunga så, är inte jag den som lägger hinder i vägen”. DE söderVISA har tagit Cornelis på orden och gör helt enkelt sin egen grej av mästarens material. Under en konsert bjuder DE söderVISA på såväl smekande visor och skitig blues som blodtörstig samba. Alltså, ungefär detsamma som en lyckad utekväll kan erbjuda

20 juli Hoffman Trio med gästartist Gladys del Pilar
En av Sveriges i särklass största röster inom gospel/rock genren, med en 25årig fantastisk och händelserik karriär bakom sig. Gladys är en av artisterna i Afro-Dite, har varit körledarna i Körslaget, medverkat i flera musikaler och i melodifestivalen.

25 juli Micke Rickfors med musiker
Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjuttiotalet, eller hans klassiska åttiotals hymn ”Vingar för Pengarna”, utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Grovt med ett otroligt tonomfång, Mikaels röst har blivit jämförd med de bästa. Ikväll tillsammans med Louise Reader och Oliver Rickfors.

27 juli Louise Palmstierna med vänner
Jazzpärlor, souljuveler och några svenska ädelstenar står på repertoaren när Louise tar plats på bryggan Med sig tar hon två fantastiska musiker som rör sig fritt mellan finstämt och svängigt. En härlig kväll med mycket själ!
Louise ”Hon är en skatt som glimrar och berör” En oväntat stor röst med värme och innerlighet. Hennes fascination för att väva samman musik med mellansnack om livets utmaningar och glädjeämnen har funnit sin plats i flera ”konsertprat” varav Timglas har varit en del av Stockholms Jazzfestival.
Micke Haglund – keys. Micke har spelat piano så länge han kan minnas och studerat i Los Angeles där han fått möjlighet att spela för och med några av sina förebilder inom soul, funk & jazz. Som pianist & keyboardist återfinns Micke tillsammans med några av våra mest välkända svenska artister såsom LaGaylia Fraizer och Tensta Gospel Choir där han är kapellmästare.
Håkan Englund – trummor & slagverk. Med stor lyhördhet och mycket känsla ger Håkan både botten och ram till musiken genom sitt fina spel. Robert Wells, Jacob Stadell, Petra Nielsen och Roger Pontare är några av de svenska artister han arbetat med. Den här kvällen blir det mer slagverk än trummor, mer vispar än trumstockar och mer bossa än raka beats.

1 aug Hoffman Trio
underhåller tillsammans med hemlig gäst. Båda spelar till vardags i det mycket ”skärgårdspopulära” coverbandet Hoffman Circus. En härlig kväll utlovas för dig som gillar bred musik med mäktig sång.

3 aug Hoffman Trio med Bröderna Rongedal
Tvillingbröderna Magnus och Henrik Rongedal växte upp i Molkom, mitt i Värmland. Med flytten till huvudstaden blir bröderna snabbt etablerade i musikbranschen, tillsammans, har de blivit några av Sveriges mest anlitade sångare bakom artister både på skivinspelningar, live-framträdanden och div. TV-galor t. ex . Melodifestivalen.

8 aug Erik Linder & Evelina Olsén
Evelina har backat upp många av Sveriges största artister och gjort många stora turnéer, Tv- och radiojobb. Våren 2015 släppte hon singeln ”Dö för mig”, med text av Camilla Läckberg. Sedan 2 år har hon varit huvudsångerska i dansföreställningen ”En dans på rosor”. Erik slog igenom som finalist i TV4:s Talang 2009 och medverkade i Melodifestivalen 2010. De senaste åren har Erik uppträtt som som artist, underhållare och är aktuell i en konserthus-turné som hyllar Ted Gärdestad.