Grinda Wärdshus

Grinda Wärdshus

Båtresa och lunch på Grinda

Grinda är ett populärt utflyktsmål i hjärtat av skärgården. Naturen är typisk för innerskärgården och hela ön är ett naturreservat som ägs av Skärgårdsstiftelsen.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.se/stockholm/matkryssningar/lunchkryssningar/grinda-wardshus/
Säsong: 02 juni 2017 - 10 september 2017
Avgår från: Strandvägen, Kajplats 14

Bekväm båtresa Grinda t/r
Lunch ingår, förbeställs vid bokning
Fri avbokning upp till 24 tim före avresa*

Aktiviteter, sandstränder och klippor
Till Grinda åker du för att njuta av naturen och bad från både klippor och barnvänliga sandstränder. Du kan också ta del av det breda utbud av aktiviteter som erbjuds av värdshuset. Här finns bland annat kajaker, båtar, volleyboll och bouleplan. På ön finns även en stugby, tältplats, vandrarhem och en lanthandel.

Lunch på Grinda Wärdshus ingår i priset!
Båtresa och lunch ingår. Du förbeställer din lunchrätt i samband med att du bokar din resa. För information om måltiderna, kontakta Grinda Wärdshus. Restaurangen är öppen från kl. 12.00. Visa upp vouchern som du får vid bokningen.
Vid bokningen, välj mellan:

Fisk- och skaldjursgryta
Fläskniosette
Vegetariskt

Båtresan till Grinda
Färden till Grinda med Cinderellabåtarna tar 1 timme och 20 minuter enkel resa och under vägen passerar vi Nacka Strand, Gåshaga och skärgårdens huvudstad – Vaxholm. Du kan själv välja avgångstid och hur länge du vill stanna på ön när du bokar. Det finns även restaurang och kafeteria ombord på båten för den som vill äta eller fika på vägen.