Ljusterö Konsthall

Ljusterö Konsthall visar en kombination av aktuella utställningar med svensk och internationell konst, konsthantverk, foto och graffiti, många med anknytning till vår skärgård med fri entré.

Adress: Ljusterö torg
Ort: 184 95 Ljusterö
Telefon: 070-6119442
Email: info@ljusterokonstforening.se
Webbsida: www.ljusterokonsthall.se
Öppettider
Se vår hemsida för aktuella öppettider här

Vår curator, Claes Moser känd från Antikrundan, är vår curator och en uppskattad guide till våra bokade visningar. Besök oss gärna för information om öppettider, utställningar, aktiviteter och kommande evenemang på www.ljusterokonsthall.se och på www.facebook.com/ljusterokonstforening

Ljusterö konstförening bildades med inriktning på att utveckla intresset för kulturen och konstens roll på Ljusterö med omnejd i nutid och i ett historiskt perspektiv. Konstföreningen medverkar till att Ljusterö Konsthall visar intressant internationell och nationell konst samt skapar möjlighet för nu verksamma konstnärer att ställa ut. Föreningen anordnar dessutom kulturevent som Nothern Light Graffiti och breddar hela tiden sin verksamhet. Förra årets succéer Sommarsalongen för konstnärer med lokal anknytning som avslutas med Konstrundan och författarträffar fortsätter givetvis i år. Med Claes Mosers hjälp ordnar vi konstresor till exempelvis Helsingfors, Åland och Tallinn samt guidade visningar i Konsthallen.

Välkomna!

Res till: Ljusterö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Ljusterö