Grand hotel Saltsjöbaden SPA

Grand hotel Saltsjöbaden SPA

Värme, porlande vatten och all tid i världen

Värme, porlande vatten och all tid i världen. Grand Spa på Grand Hotel Saltsjöbaden erbjuder dig en rofylld upplevelse i lugn miljö.

Adress: Hotellvägen 2
Ort: 133 83 Saltsjöbaden
Telefon: 08-506 170 00
Email: spa@grandsaltsjobaden.se
Webbsida: https://grandsaltsjobaden.se/spa/

Öppet året runt
Stängt från 22 december 2018 till 7 januari 2019. Däremot öppnar vi hotellet med full verksamhet för er som vill fira nyår med oss mellan 30 december till 1 januari 2019!

Vår Spafilosofi

För att främja en hälsosam livsstil och för att uppnå en frisk hud uppmanar vi till att dagligen leva efter de fyra hörnstenarna som Kerstin Florian byggt sin spafilosofi på: hälsosam kost, regelbunden motion, mental avkoppling och vård av kropp och ansikte.

På Grand Spa kan du ta en simtur i den 15 meter långa poolen, perfekt för ett träningspass. Efter ditt bad väntar relax i jacuzzi samt ång- och torrbastu. Kombinera en avkopplande stund i spa tillsammans med hälsosam och förstklassig mat signerad Årets Kock 2018. Passa även på att boka in dig på ett Yoga pass eller få igång blodcirkulationen med Aqua-Training eller varför inte på vårt gym. Här erbjuder vi dig allt under samma tak; en rofylld upplevelse i en lugn miljö.

Spa-behandlingar
Välkommen att boka sköna behandlingar för kropp och själ hos oss på Grand Spa. Här jobbar våra certifierade terapeuter med den exklusiva hud- och kroppsvårdsserien Kerstin Florian. Kika igenom vårt utbud och hitta vilken behandling som passar just Dig! Vår spapersonal hjälper gärna till med rekommendation av behandling.

Våra Dagspa paket

Dagspa Sunrise
Börja dagen med en lång och härlig hotellfrukost i Franska Matsalen för att sedan fortsätta vidare ner till Grand Spa. Där får du handduk, tofflor badrock samt en sparitual innehållande produkter och instruktioner för att själv kunna genomföra en behandling. Frukost serveras måndag-lördag 07:00-10:00 & söndag 07:00-11:00.

Dagspa med lunch
Kombinera spabesök, god lunch och utför sparitualen som ingår i paketet för total avkoppling. Lunch serveras mellan kl 11.30-14.00. Välj mellan att koppla av i relaxavdelningen innan eller efter lunchen.

Dag Spa Lyx
Välkommen på en dag med lyx och avkoppling. I detta paket ingår entré till spa med badrock, tofflor och handduk, en 25 min behandling, samt ett glas champagne (alkoholfria alternativ finns). Välj mellan Indian Head Massage där vi masserar nacke, axlar och du får en härlig skalpmassage med lavendel olja, alternativt en uppfräschande Ansiktsbehandling.
Behandlingarna måste bokas i samband med huvudbokningen. Gäller i mån av plats.

Endast spa entré
I entrén ingår badrock, tofflor och handduk.

Måndag - Fredag 295:-
Lördag - Söndag samt röda dagar 395:-

30 minuter från Slussen med Saltsjöbanan