Vind och vatten

Vind och vatten

Seglingsupplevelser och seglingskurser

Vind o Vatten erbjuder instruktörs/skepparledd segling med en eller flera båtar i Stockholms södra skärgård. Vi seglar fina 35-40 fots båtar, och erbjuder både dagsturer och längre seglingar samt seglingskurser.

Adress: Askfatshamnen
Ort: 137 71 Dalarö
Telefon: 070-743 29 14
Email: info@vindovatten.se
Webbsida: www.vindovatten.se
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

Vill du uppleva skärgården på riktigt? Då ska du segla med Vind o Vatten, som har sina båtar i direkt anslutning till Stockholms södra skärgård. Vi utgår från Dalarö eller Nynäshamn. Efter bara ett par timmars segling kan vi om vädret tillåter vara vid de yttersta skären. Vid tuffare väder väljer vi tryggare rutter i skydd för hårda vindar. Du får låna flytväst och bra sjöställ som håller dig torr och varm, och sover du över finns täcken och lakan ombord.

Vi kan skärgården! Våra skeppare har vistats och seglat här i hela sina liv. Bara en timme med tåg och buss från stadens brus finns tystnaden, havsörnarna och våra båtar.
Vi vill visa dig obebodda öar och vackra vikar där vi kan vila, bada och njuta av god mat. På dagseglingar har vi med oss lunch från någon av de lokala skärgårdsrestaurangerna. Vi gör också längre seglingar med en eller flera övernattningar.
Utöver charterverksamheten håller vi sedan många år välrenommerade seglingskurser, på våra båtar eller på din egen!
Vi seglar med familjer, grupper, organisationer och företag.
Alla får möjlighet att prova på seglingens olika moment. Delaktighet, gemenskap och respekt för naturen är ledord för vår verksamhet.

Våra båtar:
Linjett 35, två stycken, som vardera tar 7 p på dagsegling och 4 vid övernattning
Beneteau Oceanic 40, för upp till 8 p på dagseglingar och 5 p vid övernattning
Dufour 34 Performance – endast seglingskurser 3-4 dagar, max 4 p

Unikt för Vind o Vatten, som ägs och drivs av Birgitta Silfverhielm, är att majoriteten av våra skeppare och instruktörer är kvinnor.
Varmt välkommen att boka din seglingstur med Vind o Vatten!