Österhamns Pensionat Arholma ö

Välkommen till ett unikt boende med rötter i pensionatens storhetstid.

Österhamns pensionat, är beläget vid Österhamn på Arholma ö i Stockholms norra skärgård. I det tidstypiska huset, byggt av Inga Pellings morfar i början 1920-talet, finns fyra vackert inredda dubbelrum. Vi erbjuder B&B och även kombinationer av rum och mat.

Adress: Österhamnsvägen 21
Ort: 764 54 Arholma
Telefon: 070-302 78 83
Email: info@osterhamnspensionat.se
Webbsida: https://www.osterhamnspensionat.se/
 Följ oss på Instagram

Öppet året runt

Vi har öppet året runt och finns i utkanten av den gamla bykärnan med ca 150 m ner till vattnet. Hos oss bor du bekvämt i sköna resårsängar. WC och dusch finns i korridoren. Vi har ett stort och trevligt sällskapsrum med braskamin och balkong. I matsalen som är belägen i entréplanet finns plats för 50 personer. Vi erbjuder förutom boende även mötes och festvånings arrangemang och helgpaket. Boka via telefon. För bokningsregler se vår hemsida.

Arholma ö:
Längst upp i Stockolms norra skärgård ligger den bilfria ön Arholma. En skärgårdsidyll med en slående vacker ytterskärgård, en genuin by och ett levande jordbrukslandskap.

Här kan besökaren strosa genom den väl bevarade skärgårdsbyn, cykla på de slingrande grusvägarna och upptäcka de vackra naturreservaten, sandstränderna och klippbaden.

Arholma har en bofast befolkning, många fritidsboende samt ett aktivt kultur- och näringsliv. Detta gör att det finns bra service, goda kommunikationer och en levande och fungerande skärgårdsbygd året runt.

Arholma ö är bilfri!
Med båt från Stockholm under vår, sommar och höst säsong eller med bil/SL-buss och passbåt från Simpnäs brygga som lägger till vid Norrabryggan därifrån är det ca.15 minuters promenad . Vid Norrabryggan ligger också öns affär. För båt och busstider se Vaxholmsbolagets turlistor. www.vaxholmsbolaget.se

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Arholma

Sök resa med Waxholmsbolaget till Arholma


Alla artiklar