Idöborgs Stuguthyrning

Välkommen till Idöborgs Stuguthyrning! Idöborg är en egen ö endast 1,5 h från Stockholm och här bedrivs under perioden april-november konferens och kursverksamhet och under hela året finns stugor att hyra.

Adress: Idöborg
Ort: 130 36 Nämdö
Telefon: 08-571 590 66
Email: info@doborg.se
Webbsida: www.idoborg.se/stugor/

Alla stugor är utrustade med eget kök och badrum, vedeldad kamin samt uteplats. Perfekt för dig som vill skriva, meditera eller kanske bara komma bort från stadens brus. På ön kan du bland annat bada vedeldad bastu och paddla kajak. Du tar dig lättast hit med någon av de turer Waxholmsbolaget kör förbi ön varje dag men det går också bra att komma med egen båt. Klicka här för att läsa om vår populäraste stuga Insikten med storslagen havsutsikt. Välkomna!

INSIKTEN

Insikten ligger avskild från den övriga verksamheten på ön högt upp på klipporna med en storslagen havsutsikt. På sommaren kan du njuta av solen och utsikten på altanen som är utrustad med utemöbler och grill.

Stugan är utrustad med dusch & toalett, ett litet men funktionellt kök med två kokplattor, kylskåp, mikro med varmluftsfunktion samt kaffebryggare och vattenkokare.

Sover gör ni i enkelsängen eller i dubbelbäddsoffan. Det finns också ett sängskåp lämpligt för mindre barn. På höst och vinter är det mysigt att tända den vedeldade kaminen.

Idöborg har kajaker att hyra ut för dig som vill utforska öarna och naturen i den kringliggande skärgården och under perio-

den november till februari går det ofta bra att låna Dojon för meditation eller andra aktiviteter. Är det samtidigt en retreatgrupp på ön går det bra att ta del av deras vegetariska helpension till en kostnad av 400 kr/dygn.

KOCKSTUGAN

Kockstugan ligger likt Insikten avskilt från den övriga verksamheten på ön och även här kan du njuta av solen på en trevlig altan med sjöutsikt. På sommaren finns här sköna utemöbler utställda och möjligheten att låna grill finns alltid.

I stugan finns ett matbord för fyra, dusch & toalett samt ett litet men funktionellt kök utrustat med bl.a. två kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare. Sover gör ni i dubbelsängen eller i den bäddbara enkelsoffan. För kyliga höst- och vinterdagar finns här också en vedeldad kamin.

Idöborg har kajaker att hyra ut för dig som vill utforska öarna och naturen i den kringliggande skärgården och under perioden november till februari går det ofta bra att låna

Dojon för meditation eller andra aktiviteter. Är det samtidigt en retreatgrupp på ön går det bra att ta del av deras vegetariska helpension till en kostnad av 400 kr/dygn.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Nämdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Nämdö