Djurgårdsslättens glasskiosk

Italiensk och ekologisk glass av naturliga råvaror.

Vi tillverkar all vår glass hantverksmässigt enligt klassiska italienska principer.

Adress: Djurgårdsslätten 45D
Ort: 115 21 Stockholm
Telefon: 08-741 80 10
Email: info@kalasglass.se
Webbsida: www.kalasglass.se

1981 startade vi tillverkning av glass med målsättning, hemlagat, italienskt med naturliga råvaror enligt de historiska grundrecepten. Detta gäller än idag och sortimentet innehåller mer än 54 olika smaker gjorda på mjölk och grädde från svenska gårdar, sorbet, halvsorbet, yoghurt och soja.

KalasGlass har fått bästa omdöme i många smaktester landet runt t.o.m. i glassens hemland Italien. Våra samarbetspartner har återkommande nöjda kunder tack vare kvalité och smakupplevelse.
Vi är som en av få glasstillverkare certifierade av KIWA för ekologisk produktion av glass. Vi använder ekologiska råvaror från lokala leverantörer så långt det är möjligt.
Vi har en egen glassfabrik i egna lokaler. Glassfabriken finns i Länna strax söder om Stockholm. Där tillverkar vi all vår glass och levererar den med egna bilar.

Sedan 60-talet har kioskerna varit ett välkänt inslag i Sommar-Stockholm (1997 övertog KalasGlass företaget Glacett) och besöks varje år av tusentals turister och stockholmare.

Året runt hittar Du oss även i de större köpcentren som bland annat Åkersberga Centrum, Täby Centrum och Liljeholmens Centrum samt på många kvalitetsmedvetna restauranger.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!