Torö Lanthandel & Bageri cafe'

Torö Lanthandel har funnits i över 100år och förutom livsmedel så erbjuder vi även café. Från vårt eget bageri doftar det gott när kaffebröd och matbröd bakas.

Adress: Storbygården 2
Ort: 149 92 Nynäshamn
Telefon: 08-520 31 003
Email: info@torobutik.se
Webbsida: www.torobutik.se
 Följ oss på Facebook

Öppet
Aktuella öppettider www.torobutik.se/#om-oss

Från att bara varit lanthandel så har det blivit ett populärt och uppskattat utflyktsmål dit många tar sig för att både fika och handla.

Är man lite hungrigare så rekommenderar vi våra populära baguetter med fyllning, givetvis kommer brödet från vårt eget bageri.

Wienerbröden är stora som pizzor och croissanterna är i kolossalformat. Kanel, Kardemumma och vaniljbullarna är också stora favoriter.

Njut av vårt utbud på vår mysiga altan eller i vår trädgård på baksidan där man har lantlig utsikt över åkermark.

Från bageriluckan kan morgonpigga köpa nygräddat bröd direkt från bagaren under högsäsong. Vissa kvällar erbjuds även våra egna pizzor i brödluckan. De görs på hög klassiga råvaror på en välgräddad surdegsbotten och ger en upplevelse som du sent kommer glömma. En del pizzor innehåller delikatesser från vår delidisk. En succé är våra halvbakade pizzor som är frysta men som man gräddar färdigt i egen ugn, dessa finns varje dag året om.

För öppettider för bageri & pizzaluckan se vår hemsida.

Följ oss gärna på facebook för löpande information.

Ungefär mitt på Torö, i Gabrielstorp, ligger Torö Lanthandel & Bageri med bensinstation. Med bil eller SL buss tar man sig lätt till oss.
Kommer du med båt så kan man lägga till vid Ankarudden på södra sidan och ta buss eller lånecykel till butiken eller Torö Varv på östra sidan där det också finns lånecykel. Lånecyklarna är tillgängliga under högsäsong.Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!