Aktiviteter på Åda Golf & Country Club

”Här vill jag stanna” får vi ofta höra från människor som besöker oss. Kanske är det för att vi strävar efter att skapa förutsättningar för trevliga stunder på på och utanför golfbanan. Och oavsett vad du väljer är du alltid välkommen att sjunka ner i en fåtölj och softa efteråt. Nedan hittar du exempel på några av de aktiviteter vi kan erbjuda.

Ort: 619 91 Trosa
Telefon: 0156-182 90
Email: info@adagolf.se
Webbsida: www.adagolf.se/startsida/gast/outdoor/upplev-mera

Evenemang
Vi vill skapa en plats för trevliga möten därför anordnar vi ibland trevliga evenemang som vinprovningar eller modevisningar. Tanken är att alla, inte bara golfare, ska komma till oss. För aktuell information om våra evenemang, klicka här.

Springa
Visste du att ett av Sverigs skönaste och mest utmanande naturområden för Traillöpning finns i Pilskogen alldeles utanför banan. Genom att springa i naturen frigör kroppen endorfiner, sitt eget avslappningsämne. Under löprundan är du helt fri från störande moment - inga ringande telefoner, inga kollegor, knappt några golfare ... Tillsammans med vildsvin, kronhjortar, älg och mufflonfår kan du koppla av fullständigt. Dusch och bastu finns förstås i våra omklädningsrum.

Promenera med hunden
”Dogs allowed” på Åda Golf & Country Club till skillnad från de traditionella klubbarna världen över. Välkomna med era hundar att golfa, promenera eller äta på Åda restaurang men se till att de är kopplade. Vattenskålar för hundar står vid entrén till klubbhuset samt vid kiosken. Vill ni spela golf utan era fyrfotade vänner kan ni lämna in dem på en Furholmens hunddagis som ligger i närheten, mer info hittar ni på www.furholmen.nu.

Bada i havet
Att bada i havet blev först populärt när semestern infördes 1938 .
Bättre sent än aldrig! Någon kilometer bort på Komöte ligger långgrund barnvänlig sandstrand. Här kan du bada och fixa brännan.

Meditera
Forskning visar att stress och oro minskar hos den som mediterar, i stället ökar glädjen och lugnet. Dessutom kommer effekterna av meditation snabbt. Ta en filt och ge dig ut till skogen vid 9:an eller 10:an.

Vandra Sörmlandsleden
Åda Golf & Coutry Club knyter ihop Sörmlandsledens etapper 55 och 56. Det gör Åda Krog och Hotell till ett idealiskt startläge, och/eller etappmål, för vandringar eller cykelturer på Sörmlandsleden. Fråga oss gärna om våra olika vandringspaket och vandringstips.

Övernatta, konferera eller arrangera läger i vår fina Tentipi
På berget i skogen ovanför golfbanan, med hål 10 och klubbhuset skymtande mellan träden och samtidigt alldeles för sig självt, står vår stolta Tentipi. Tentipi är en traditionell tältkåta som kombinerar indiantältets och lappkåtans finesser. Konferenser, möten, samtal, läger, meditera, ceremonier, basläger, Sörmlandsvandringar, bröllop, fester och övernattningar. Eller i all sin enkelhet ett välkommet vitaliserande avbrott i konferensen där du efter en kort promenad genom skogen kan njuta en välförtjänt kopp nykokt Lemmel-kaffe, berett över den öppna elden. Sittande rymmer Ådas Tentipi närmare 40 personer, liggande ungefär hälften. Prova oss gärna med olika idéer kring vad du skulle vilja göra i Tentipin.

Arbeta
Mobila kontor är en stadigt växande företeelse så varför inte jobba ifrån Ådas klubbhus? Här finns det gratis internet som du kan koppla dig på. Vi vet också att det största hindret att arbeta utanför kontoret är bristen på möjligheter att kunna skriva ut. Vi hjälper även med utskrifter, titta in på kansliet bara.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!