Svävarturer i skärgården med Vånö Skärgårdsliv

Upplev skärgården på vintern

Njut av skärgården med svävare när det är snö och is. Du som älskar Stockholms sommarskärgård kommer häpna över den stora kontrasten, tystnaden och lugnet på vintern. Vi skräddarsyr din resa efter önskemål.

Adress: Vånö
Ort: 130 36 Nämdö
Telefon: 070-229 64 43
Email: vano@telia.com

Upplevelsetur
På mindre än 30 minuter förflyttas du från Björkviks brygga på Ingarö, till den yttersta skärgården. Vi kan även hämta i Saltsjöbaden, Dalarö, Tyresö eller annan plats som vi kommer överens om. Du kan också åka Waxholmsbåt från Stavsnäs till någon av bryggorna på Nämdö så hämtar vi där.
Du bestämmer tiden men isläget och vädret avgör vår resrutt.
Allt för att vi ska få den största naturupplevelsen. Vi gör stopp på spännande platser för att vandra på isen och för att njuta av storslagen orörd natur. Målet idag kanske är där is möter hav. Vi kan ordna picknickkorg eller köra dig till någon av skärgårdens vinteröppna krogar, kursgårdar eller hotell för lunch, middag, konferens etc.

Svävartaxi
Vi hämtar och kör dig till ett bestämt resmål. Kanske vill du titta till din sommarstuga eller du som åker långfärdsskridskor vill snabbt nå den bästa skridskoisen.

Vinterfåglar
Den här turen tar dig till platser där möjligheten är stor att få se skärgårdens vinterfåglar som t.ex. vigg, knipor, salskrak mm. Möjligheten att få se havsörn är stor.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Nämdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Nämdö