Torö Lanthandel & Bageri

Torö Lanthandel har funnits i över 100år och här finner du allt du behöver i matväg. Lanthandeln är öppen året om och från bageriet doftar det gott varje morgon när de lokala bröden gräddas.

Adress: Storbygården 2
Ort: 149 92 Nynäshamn
Telefon: 08-520 31 003
Email: info@torobutik.se
Webbsida: www.torobutik.se
 Följ oss på Facebook

Öppet
Aktuella öppettider www.torobutik.se/#om-oss

I vår manuella delidisk finns både kött och fisk. Rökta räkor är en favorit likaväl som vårt hängmörade kött. Utbudet varierar över säsong men det finns alltid något gott.

Från bageriluckan kan morgonpigga köpa nygräddat bröd direkt från bagaren under högsäsong. Vissa kvällar erbjuds även våra egna pizzor i brödluckan. De görs på hög klassiga råvaror på en välgräddad surdegsbotten som ger en upplevelse som du sent kommer glömma. En del pizzor innehåller delikatesser från vår delidisk. En succé är våra halvbakade pizzor som är frysta men som man gräddar färdigt i egen ugn, dessa finns varje dag året om.

För öppettider för bageri & pizzaluckan se vår hemsida.

Det finns även en bensinstation där du kan tanka med kort året om. Behöver du hyra ett släp eller fylla på gasol så kan du även göra det.

Butiken är ombud för Systembolaget, Apoteket och Svenska Spel skraplotter. Förutom livsmedel har vi det mesta du behöver även verktyg, penslar och annat som kan behövas.

Ta gärna med er pant till pantmaskinen och donera den till de lokala föreningarna på ön.

Följ oss gärna på facebook för löpande information.

Ungefär mitt på Torö, i Gabrielstorp, ligger Torö Lanthandel & Bageri med bensinstation. Med bil eller SL buss tar man sig lätt till oss.
Kommer du med båt så kan man lägga till vid Ankarudden på södra sidan och ta buss eller lånecykel till butiken eller Torö Varv på östra sidan där det också finns lånecykel. Lånecyklarna är tillgängliga under högsäsong.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!