Kom ut och cykla mountainbikes med erfaren instruktör på Grinda 5-6 juni

Nu erbjuder Grinda tillsammans med Outventures kurser med guidade turer för dig som gillar mountainbikes! En tuff och rolig utmaning för dig som vill testa på mountainbike för första gången eller för dig som vill lära dig lite mer. Tillsammans med William, en erfaren mountainbike cyklist, börjar vi med genomgång av cykeln, säkerhet och teknik för att sedan ge er ut på en guidad tur på ön. Ute i spåret varvar ni teori med praktik för att ta er fram och över hinder på bästa sätt. Kan du cykla utan stödhjul så behöver du inga vidare förkunskaper!

William, som ursprungligen kommer från Belgien, reste runt i världen i 5 år med bara sin ryggsäck och sitt tält. Efter det bestämde han sig för att bosätta sig i Europa. Sverige var hans första val. Tack vare Sveriges vida och vackra natur kunde han kunde han med enkelhet spendera sin tid på sin passion … mountainbike.
William har sedan dess cyklat genom landet och upptäckt spår och stigar av varierande slag, från norr till södra Sverige. Efter att han testat alla möjliga spår från teknisk stenig terräng till flytande nedförsbacke, bestämde William sig för börja dela med sig av sin erfarenhet som guide.

Idag är han en skicklig MTB-guide och tar med dig på roliga och utmanande vägar inom din avancerings nivå. Han anpassar upplägget efter DIG och ser till att du känner dig trygg och bekväm, samtidigt som du utvecklas.

Läs mer och boka här!

Samarbetspartners