Tjejkväll på Solbrännan

Kvällen inleds med mingel och välkomstdrink. Därefter dukar vi upp en härlig buffé. Utställarna berättar om sina verksamheter, Gustavas Magasin har en liten modevisning och sedan är det fritt fram att besöka utställarna och prata, shoppa, beställa eller boka!

Ta gärna med kontanter då alla utställare inte har möjlighet att ta kreditkort.

När: Onsdag 25 mars. Vi öppnar 17.30, middag 18.15.

Var: Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär.

Pris: 275 kr, förskottsbetalning senast 20/3 på pg 687479-6, komma in och betala i kassan, eller swisha till 0708-196669. Om ni är en grupp och alla betalar var för sig referera till den som bokat.
I priset ingår välkomstdrink, buffé med kaffe och dessert.

Bokning via: info@rodloga.com eller tel. 540 609 09

Utställare

Gustavas Magasin – 150 kvm butik i Rallaren vid Åkersbergas infart. Vi har
en härlig mix av mode och inredning och allt där emellan. Allt handplockat och utvalt med hjärtat.

Vid havet i Svinninge hittar du ByMe – En diversehandel för livsnjutare. Till riktiga fyndpriser erbjuds allt som ger livet extra glädje, skönhet och lyx. ByMe ordnar även regelbundet inspirerande event såsom VIP-mingel, pysselkvällar av olika slag, plantbytardagar och närodlad matmarknad. Till Tjejkvällen tar vi med oss västar, väskor, kuddar och plädar i får och kanin. (Allt från livsmedelsindustrin) presentpåsar samt lite inredning.

Hearts by Sis – Sissi Möller är en kreativ tusenkonstnär som syr och säljer tygkassar, ögonkuddar och andra skapade alster. Ger även behandlingar i shiatsu och intuitiv healing och undervisar i qigong, meditation och dans.

Tove Risberg är en fotograf med många års erfarenhet av mode, reklam, lifestyle och pressfotografering. Hon blev en av de första kvinnor som professionellt arbetade med reklam och modefotografering i Sverige. Fashionbilder har producerats för en rad olika uppdragsgivare som H&M, Lindex, Stadium och Nike. Tove har också arbetat med ansedda modetidningar som Grazia Italia, Cosmopolitan, Damernas Värld och Elle.

Lilla Ro är den lilla, personliga yogastudion vid Tunagårds station. På Lilla Ro hittar du yoga, qigong, meditation, föreläsningar och workshops.

 

Tillbaka till evenemangslistan!
Var:
Solbrännan Restaurang & Cafe, Stråkvägen 2, Österskär.
När:
25 mars 2020 17:30-25 mars 2020 23:59


Samarbetspartners