Hotell Blå Blom

Välkommen till Hotell Blå Blom. Vårt hotell ligger i en av porslinsfabrikens mest anrika byggnader från 1852, mitt i charmiga Gustavsberg Hamn o med utsikt över vattnet.

Boka

Adress: Odelbergs väg 5A
Ort: 134 40 Gustavsberg
Telefon: 08 574 112 60
Email: reception@blablom.se
Webbsida: www.blablom.se/
Öppet (säsong)
Året runt

Oavsett om du kommer till oss i arbete eller privat, så kommer vi ta hand om dig under din vistelse hos oss på vårt personliga sätt..

Beläget endast 20 minuter från Stockholm City och 30 minuter från Stavsnäs med skärgårdsbåtar till de flesta skärgårdsöar, som till exempel Sandhamn och Möja. Vill du uppleva äkta skärgård med närhet till både natur, vatten, hav och storstadspuls så bor du absolut bäst på Hotell Blå Blom i Gustavsberg.

Området Gustavsberg Hamn erbjuder besökare en stor variation av restauranger, caféer, gallerier, museum och butiker. Vill du andas skärgårdsluft följer du den vackra strandpromenaden längs viken, förbi de gamla brukshusen, genom hästhagar och lummiga skogar till badvikar och saltstänkta klippor.

Vi har 27 personligt inredda hotellrum i varierad stil. 14 av rummen är dubbelrum och 13 enkelrum. För dig som vill unna dig lite lyx kan vi erbjuda vår stora svit med jacuzzi, eller två mindre sviter med vacker utsikt över hamnen.

Både våra enkelrum och dubbelrum erbjuder olika typer av sängalternativ. Våra dubbelrum har till exempel både separata sängar, King-sizebäddar och Queen-sizebäddar, så tala om för oss vid bokningstillfället vad ni önskar, så skall vi göra vad vi kan för att möta dina önskemål.

Alla våra rum är utrustade med trådlöst Internet och naturligtvis dusch och toalett. Vår stora svit är utrustad med en jacuzzi.

Med bil Kör väg 222 från Stockholm mot Nacka och Gustavsberg. Ta av mot Gustavsberg. Sväng vänster mot hamnen vid skylten Keramiskt Centrum. Sväng in på parkeringen till vänster. Hotell Blå Blom ligger med gaveln mot hamnen. Med flyg eller tåg Från Centralen och Cityterminalen tar du tunnelbana till Slussen. Gå ner till terminalen för Värmdöbussarna. Ta buss 474 till hållplats Farstaviken.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!