Blidö Brygga och Bistro

Kvalitet och service är våra ledord.

Vår mat har inslag av havet, naturen, lokalt, grillat och med en genomgående känsla av sommar och semester.

Adress: Stämmarsundsbacken 7
Ort: 760 17 Blidö
Telefon: 0760224297
Email: info@blidobryggabistro.se
Webbsida: https://www.blidobryggabistro.se/restaurang

På vår uteservering finns det plats för 150 gäster, och det finns även plats för 40 gäster inne i vår matsal. De bord som är under tak på uteserveringen samt inomhus är bokningsbara. För uteserveringen är det drop-in då det är väderstyrt. Skulle det vara fullt när ni kommer finns loungen där ni kan slå er ner och ta en svalkande drink och något gott att tugga på medan vi ordnar ett bord till er medan ni kopplar av.

Firepit
Kom och sitt vid vår firepit. Här har vi tänt elden, lagt ut stockarna att sitta på, och så kan du köpa vårt grillpaket med färdiga sallader, såser, efterrätt och valfritt protein som du själv kan lägga på elden. Och självklart har vi dukat upp bord bredvid så ni får äta er egengrillade mat i stil Ibland kommer vi ha event och happenings kring elden- exempelvis helgrillat. 

Sharing is Caring!
Tänk bilden i huvudet med den italienska storfamiljen som samlas vid långbordet, stora fat med mat kommer in på bordet och volymen av samtalen är hög. Ta nu den bilden och tänk dig istället att det är på en skärgårdsö- En ljummen sommarkväll.Stora långbord där vänner, familj och främlingar delar samma bord, nya vänskaper formas vid bordet samtidigt som maten kommer in, fat efter fat dignande med gillat kött, fisk, skaldjur, sallader, såser Det här kommer vi göra några gånger i veckan i sommar. Här bokar man sin plats,äter och skrattar sig igenom kvällen med sina nya bekantskaper.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Blidö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Blidö

Läsvärt om: Blidö


Alla artiklar