Aktiviteter på Djurönäset

Aktiviteter på Djurönäset är gratis för våra hotellgäster!

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: www.djuronaset.comNaturslinga & motionsspår
Runt hela udden finns en härlig naturstig som lämpar sig utmärkt för promenader. Vissa delar av slingan är mer lättillgängliga än andra och vår reception tipsar gärna om vilka stråk som passar just dig.

Vill du istället promenera eller springa mer träningsinriktat finns en motionsslinga som är 1,2 km lång och elbelyst.

Utegym
Längs den vackra elbelysta löpslingan på 1,3 km, finner du utmaningar med extra träning för styrka och koordination och träningsstationer för stora muskelgrupper. Våra utegymstationer ligger med några hundra meters mellanrum vilket gör det möjligt att använda dem som en variant på hinderbana. Allt är fritt att använda för alla våra konferens- och privatgäster. Välkommen ut i spåret!

Gym/träning
En trappa upp vid poolen tränar du kondition och styrketräningsredskap finns i gymmet före entrén till bastulandskap och pool.

Du väljer mellan löpband, crosstrainer, motionscykel, roddmaskin och för styrkan kan du jobba med olika multimaskiner och fria vikter. Det bästa med gymmet är bastu och pooler ute och inne – så skönt att koppla av och låta musklerna vila efter ett hårt pass.

SPA och gym är öppet kl.6.00-23.00, tillgång till gym och spa enligt det logipaket du bokat. För externa gäster se öppettider under menyn Bastulandskap & Pool.

Tennis
Boka en match och få skön motion på tennisbanan eller utmana dina kollegor i en dubbel
Är du gäst på hotellet bokar du bara i receptionen, ingår i ditt logipris.

Cykel
Cykelvägen till Stavsnäs över Djuröbron är nyligen färdigställt.
Låna en cykel och njut av utsikt och omgivning, ta en liten tur ner till Stavsnäs sommarhamn eller kanske åt andra hållet, mot Djurhamns 1600-tals kapell.

Kanot/rodd
Du kommer riktigt nära naturens stillhet

Planera in lite ledig tid och ta med kollegorna eller vännerna ut på havet. Ni ror ganska enkelt över till ön Fågelsången eller så kan ni paddla längs med hela udden i en egen kanadensare och uppleva vad Stockholms skärgård har att erbjuda. Receptionen hjälper er med nycklar, åror, paddlar och flytvästar. Ha en riktigt skön tur…

Vedeldad bastu vid bryggan
Ett härligt bastubad i en riktig vedeldad bastu med brygga och badstege utanför. Bättre kan det inte bli. Så bjud med dina vänner att umgås i värmen.

Vedbastun har stora panoramafönter mot havet dusch och rep på klippan att bada från. Du får plats ca 20 personer i bastun och det är bokningsbart året om. Dessutom finns två vedeldade badtunnor på klippan intill för ytterligare ca 16 personer. Boka i god tid på 08-571 490 00, pris på offert.

Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda. För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!