Hotell Havsbaden-SPA

Välkommen till vårt SPA på Hotell Havsbaden.

Adress: Skatuddsvägen 18
Ort: 760 45 Grisslehamn
Telefon: 0175 - 309 30
Email: info@hotellhavsbaden.se
Webbsida: https://www.hotellhavsbaden.se/spa

Här har vi byggt något där inte ens våra drömmar kunde föreställa! Här kommer du hitta lugn & ro, harmoni och dig själv! I våra faciliteter hyser vi 13 olika konstellationer och pooler. Ångbastu, torrbastu, aromabastu, ljusterapibastu. Du har en SPA-bar nära till hands, behandlingsrum och vår skapelse "Velvet". Yes, precis. När du har gått ritualen i Velvet kommer du att vara len som sammet. Utomhus har vi även två pooler. Varav den ena är igång året runt och konstant hållen en temperatur på 38°C. Ja, vi vill inte avslöja för mycket, detta måste du uppleva.​

I anslutning till vårt SPA har vi även ett komplett gym som ingår i SPA-entrén.

Vänligen observera också att vi har en 15 års gräns på vårt SPA. (Utomhusbassängen på innergården har ingen åldersgräns)

Dagspapaket

Dagspa silke.

Spaentré, morgonrock & tofflor, frukt & juicetallrik, glas vin/öl/cider/alkoholfritt
595:-​

Dagspa Sand.
Spaentré, dagens lunch, loka/läsk/lättöl, morgonrock & tofflor
495:-​

Dagspa Guldkorn.
Spaentré, dagens lunch, loka/läsk/lättöl, morgonrock & tofflor, ritual walk (Velvet).
1095:-/person​

Seniorspa.
Spaentré till spa, 25 min behandling,
morgonrock & tofflor
1000:-/person

DISCOVER THE Velvet EXPERIENCE

Tänk dig två timmar och tjugo minuter där du helt försvinner från Grisslehamn för en stund för att gå ombord på en resa som tar dig jorden runt. Du möter en tropisk regnskog utöver dina vildaste fantasier. Här väntar Velvet.

När du kliver in i Velvet möts du av ett fotbad för att mjuka upp. Ritualen fortsätter sedan med en fiskpedikyr där huden rensas på fötterna. Vi rör oss uppåt och gör en ansiktsbehandling för att sedan rensa ännu mer med en cold peeling. Du känner hur kroppen börjar andas igen, du börjar känna ett lugn du inte känt på länge. Du är redo att mjuka upp dig ännu mer i vår ångbastu. Efter 20 minuter i bastun får du en kamomillhandduk där kroppen bara suger in känslan av själslig frihet. Kyl gärna ner med lite is samtidigt. Värme blandas med kyla på ett helt fantastiskt sätt.

Tror du det är över än? Nej. Du känner dig ren och helt avslappnad.

Du är nu redo för ett rikligt saltbad och en lerinpackning för att sen tvaga hela kroppen i vår Hamam. Du skrubbar och skrubbas på våra härliga marmorbänkar för att sedan förbereda dig inför det tropiska rummet! Ett vattenfall väntar för att sedan ta del av Bronzer som maximerar kroppens upptagningsförmåga. Du avslutar med att torka i vår luftsluss tillsammans mer eterisk olja och är nu redo att gå ut i vår stora Spa & Relaz

Velvet är en jordenruntresa – med olika spa- och basturitualer som inspiration. Du färdas i en grupp om max sex personer. Våra fantastiska värdar agerar kompasser och guidar dig hela vägen – medan du utför de olika ritualerna på dig själv eller, med fördel, på ditt utvalda sällskap! För detta är absolut en upplevelse att dela; antingen med din andra hälft eller varför inte med bästa vännen eller kollegan?

Pris per person 695 kr.
Det enda ni behöver ha med er i bagaget är badkläder. Resten ordnar vi.
Tänk på att boka in er i god tid innan ankomst eller önskat datum.

Kontakta oss för bokning och mer detaljer:
E-mail: info@hotellhavsbaden.se
Telefon: 0175 - 309 30

Med bil når man Grisslehamn på 1,5 timmar från Stockholm City. Åker du från Stockholm följer du E18 till Norrtälje och svänger sedan av på väg 283.​ Flyg: Stockholm/Bromma 1,5 tim / Arlanda 1 tim. Färja: Eckerölinjen.​ Buss: Från Norrtälje avgår buss 637 med slutdestination Grisslehamn. Denna resan tar ca 1 tim. Buss mellan Stockholm & Norrtälje är 676.​ Bil: Gävle 2 tim, 1 tim, Stockhlm 1,5 tim, Arlanda 1,25 tim Golfbanor 15-20 min.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!