Julbordskryssning bland öar, kobbar och skär…
23/11 – 22/12
Självklart finns alla de traditionella favoriterna, inklusive julskinka, grisfötter, våra egna inlagda sillar, rullströmming, handrullade köttbullar, prinskorv, julkorv, hemlagad Janssons frestelse, lutfisk med vitsås och ärtor, älgstek, honungsglaserade revbensspjäll, rödkål, gravad lax, kallrökt lax och varmrökt lax.
Utöver dessa klassiker finns även introducerat flera rätter med marina inslag, såsom räkor, rökta räkor, caesarsallad med varmrökt lax, rökta laxfenor, böckling, skaldjurspaté, hemlagad skagenröra och laxröra.
För dem som, mot förmodan, har plats kvar i magen efter allt detta väntar läckra desserter, inklusive hembakad äppelkaka med vaniljsås, Tiramisu, hemlagade småkakor, struvor med sylt och grädde samt en fantastisk ostbricka med dessertostar från svenska gårdsmejerier och mycket, mycket mer…
Ombord kommer en trubadur att underhålla er med en blandning av musik, skräddarsydd för er upplevelse. Observera att vi inte har livemusik under vardagsluncherna.
Vegetarian/Vegan. Om du är vegetarian eller vegan och därmed varken äter kött, fisk eller fågel så kan vi givetvis ordna mat även till dig. Våra kockar har valt att istället för att servera halvlyckade kompromisser på svensk julmat servera det mest smakrika och varierade alternativet som finns – Meze. Vi måste dock veta 3 dagar innan om någon är vegetarian eller vegan.
Fartyget öppnar: 30 - 45 minuter innan avgång.
Bokning:
Telefon 08-604 04 20 Hemsida www.vindhem.com/