En festligare skärgårdstur

  • Cinderellabåtarna tar med turister och Stockholmare till de vackraste och mest populära skärgårdsöarna och gör så att resan blir en del av upplevelsen.
  • Stockholm / Mellersta skärgården

Trafiken startar vid påsk och pågår fram till slutet av oktober. M/S Cinderella I tar med resenärerna till Möja och M/S Cinderella II har slutdestination Sandhamn. Båda går från Strandvägen i Stockholm och stannar under resans gång vid de mest populära bryggorna som till exempel Vaxholm. – Våra båtar tar med skärgårdsresenärerna till de vackraste och mest omtyckta skärgårdsöarna som exempelvis Sandhamn, Grinda och Finnhamn. De som reser med oss är allt från turister som vill ge sig ut på en härlig dagsutflykt till personer som bor permanent eller har sitt sommarhus i skärgården, säger Cecilia Sandberg, marknadschef Strömma Sverige. centrala Stockholm genom innerskärgården och ut till skärgårdens yttre delar. – På vägen ut får man se hela skärgården och hur miljön skiftar från det gröna med mycket träd till ett
allt kalare landskap.


Res i komfort
Cinderella båtarna gör mycket mer än att transportera resenärerna från en plats till en annan. De satsar på kvalitet rakt igenom med god service, hög komfort och bra mat. Varje båt har två däck. På nedre däck finns sittplatser både inomhus och utomhus och en cafeteria med fullständiga rättigheter som serverar både kall och varm mat samt fika. För dem som vill göra resan ännu lite festligare finns ett soldäck med en högklassig restaurang med utgång till ett stort soldäck.
– På övre däck kan våra gäster välja skärgårdsinspirerade rätter från à la carte-menyn samt dryck från en riktigt bra vinlista. All mat lagas från grunden av en kock ombord. Många väljer att göra en lunch eller middagskryssning och följer med båten både ut och hem.

Läs mer på
stromma.se

Sök

Väl kategori nedan
Stäng