GÅLÖ HAVSBAD – vilt och vackert

  • Gålö Havsbad har både skogen och havet som granne. Här upplever du allt som hör ett riktigt sommarlov till. Från fiske till blåbärsplockning.
  • Gålö / Södra skärgården

Om du åker Dalarövägen söderut i trettio minuter och svänger av mot Gålö kommer du till ett fantastiskt naturreservat. Här har du alltid nära till både hav och strand. Vi brukar säga att Gålö havsbad är stort och litet på samma gång. Det är stort nog för äventyr och upplevelser samtidigt som det är litet nog för mys och eftertanke”, säger Maria Jonasson som är vd och delägare på Gålö havsbad.

Maria, vad är det som gör Gålö havsbad värt ett besök?
– Campingen och en stugbyn ligger mitt i ett naturreservat. Det är en naturskön och rogivande miljö som erbjuder en paus från vardagen samtidigt som det finns mycket att hitta på. Eftersom Gålö havsbad ligger på fastlandet är det enkelt att ta sig hit.
Vad kan en barnfamilj som kommer på besök hitta på? – Vår fina långgrunda badstrand, glasskiosken och minigolfbanan är väldigt populära. Många föräldrar berättar också att de kommer hit för att deras barn ska få vara med om saker som de själva fick uppleva som barn, som exempelvis att fiska och att vara i naturen. Hit kommer man för att umgås på ett enkelt och okomplicerat sätt. Kom hit på ett eftermiddagsdopp. Eller stanna hela sommaren. BO BRA! På Gålö finns fina stugor och vandrarhem. För dig som vill stanna lite länge finns både säsongscamping och möjligheten att hyra en egen sommarstuga.

För mer information besök www.galohavsbad.se

Sök

Väl kategori nedan
Stäng