NYNÄS HAVSBAD - Vakna med havet som granne

  • Havet, himlen, klipporna och ljuset. Nynäs Havsbad bjuder på en naturnära stillhet som får dig att slappna av ända in i själen. Nynäshamn ligger i ytterskärgården, men bara en 35 minuters bilresa från centrala Stockholm.
  • Nynäshamn / Södra skärgården

På Nynäs Havsbad somnar du och vaknar med havet som granne. De två hotellbyggnaderna, Strandhotellet och Badhotellet, ligger precis i strandlinjen och spaanläggningen, Havspaviljongen, är byggd på pålar över vattnet.

Ramona Öhman, du arbetar med marknadsföring och kommunikation på Nynäs Havsbad. Vad får de som besöker er inte missa?
– Havspaviljongen som är vår spaanläggning bjuder på en helt fantastisk upplevelse. Ett par timmar där fyller på energi och ger ro i själen. Det finns tre olika sorters bastu, varma bad ute på bryggan, en inomhus pool och en relax där man kan ligga och blicka ut över havet. Entré ingår för alla våra boende- och dagspagäster. – Vi har också en underbar sex kilometer lång strandpromenad där det finns klippbad och vikar som ger våra gäster en chans att hitta en egen badvrå.

Kan du berätta någon om era rum?
– Rummen är ljusa och fräscha med marina inslag. Vi har medvetet inrett på ett sätt så att det är miljön utanför som ska hänföra gästerna och ta dem med storm.

Berätta något om er restaurangen och maten ni serverar.
– Vår restaurang har en strålande utsikt över havet och på sommaren när vi öppnar upp de stora glasdörrarna förstärks den havsnära känslan. Det är ett kök med ambitioner som följer säsongerna och vi brukar beskriva maten vi serverar som ”moderna nordiska smaker”. Havet, himlen, klipporna och ljuset. Nynäs Havsbad bjuder på en naturnära stillhet som får dig att slappna av ända in i själen. Nynäshamn ligger i ytterskärgården, men bara en 35 minuters bilresa från centrala Stockholm.

För mer information besök www.sodexomeetings.se/nynashavsbad

Sök

Väl kategori nedan
Stäng