Genuin skärgårdskänsla i Kråmö Skärgårdsby

  • Upplev en mysig utflykt med lite av varje. I den lilla skärgårdsbyn på semesterön Kråmö får du en genuin skärgårdskänsla bland små rödvita stugor och sjöbodar.
  • Trosa / Södra skärgården

I Kråmö Skärgårdsby upplevelser du lugnet själv, beläget mitt i ett naturreservat som skapar en riktig sommarlovskänsla för både vuxna och barn. Här vaknar du av fågelsång, du hämtar ditt vatten ur brunnen som transporteras med en tvåhjulig dragkärra och kök samt kylskåp drivs av gasol. Det finns heller ingen elektricitet vilket gör att fotogenlampor ger den där extra mysiga känslan och värmekaminen finns att tillgå om lite extra stugvärme skulle behövas. Här kan du fokusera på härliga bastukvällar i kvällssolen i stället för hetsen i vardagen. Gör saker som symboliseras med ledighet så som att grilla korv, bada och fiska i lugn och ro. Ibland arrangeras även danskvällar på bryggan.

Hyr en sommarstuga
Vill man bo över finns det 12 sommarstugor att hyra, men Kråmö Skärgårdsby är också ett perfekt utflyktsmål för besök över dagen. Naturreservatet är öppet för allmänheten och går att besöka oavsett om du vill strosa runt ensam eller åker som en förbokad grupp. Det finns kiosk och café i by, men vill du skräddarsy vistelsen lite extra kan du boka resa med Trosa rederi som kör båtturer och transporter om du behöver färskvaror.

Sök

Väl kategori nedan
Stäng