Båtresa till Vaxholm från Stockholm

Båtresa till Vaxholm från Stockholm

Ta båten till skärgårdens huvudstad

Upplev Stockholms mellersta skärgård och gör ett besök i skärgårdens huvudstad Vaxholm. Du kan välja en tur med Strömma Kanalbolagets klassiska fartyg S/S Stockholm, M/S Östanå I eller moderna, snabbgående Cinderellabåtarna.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/utflykt...

Flaggskeppet S/S Stockholm från 1931 vid Nybroviken i centrala Stockholm är större än traditionella skärgårdsfartyg och vackert inredd i art deco-stil – att åka med S/S Stockholm är en upplevelse i sig. För garanterad plats ombord rekommenderar vi dig att förboka din biljett. Våra båtar avgår flera gånger per dag och på den här sidan hittar du tidtabellen och kan boka den båt och avgångstid som passar dig bäst.

Upplev skärgårdens huvudstad
Ett besök i skärgårdens huvudstad Vaxholm är att rekommendera. Hamnen och huvudgatan är stadens hjärta, här finns butiker, gallerier och mysiga caféer och restauranger.
Ta gärna en promenad genom den idylliska småstaden och genom den gamla delen med de vackra trähusen. Passera gärna torget och kika på Rådhuset och dess lökkupolsformade topp. Här ligger också stadens turistinformation för den som vill veta mer om Vaxholm.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!