Badplatser i Vaxholm

  • I Vaxholm finns det tio allmänna badplatser som bjuder på både sandstränder och klippstränder Inför badsäsongen kontrollerar en dykfirma botten vid alla badbryggor. Dykfirman säkerhetsbesiktar bottnarna och rensar från skräp.
  • Vaxholm / Mellersta skärgården

Badplatser

Eriksöbadet i Vaxholm
Eriksö är ett av kommunens stora friluftsområden med stor badplats. På sommaren finns servering, toaletter, minigolf mm. Här har du möjlighet att verkligen njuta av sommar i skärgården. Badet erbjuder en barnvänlig sandstrand och klippor samt brygga.

Fridhemsbadet, Vaxholm
Beläget på Bogesund, i närheten av Bogesunds brygga. Till höger från parkeringen finns en långgrund barnvänlig sandstrand. Till vänster från parkeringen finns klippbad. Torrtoalett finns.  

Grönviken - allmänt bad på Rindö, Vaxholm
Grönviken är ett enklare bad med liten strand, brygga, grill och toalett. Badet är beläget på södra Rindö. Rindö nås med gratis bilfärja från Vaxön. 

Myrholmsmaren på Tynningö, Vaxholm
Myrholmsmaren är belägen på Tynningö i Vaxholm. Där finns badstrand, bryggor, toalett och simskola i föreningsregi. Skötsel och drift är utlagd på föreningsdrift till Tynningö IF.

Norrbergsbadet i Vaxholm
Vid Norrbergshamnen finns ett enklare klippbad med badstege.

Norrhamnen i Vaxholm
Nedanför de vackra Kullarna/ Batteriet, som vittnar om försvarets historia, finner ni en liten badplats med sandstrand och klippor. Den är belägen mitt i stadskärnan - omgiven av privata bostäder, fiskehamn och hembygdsgård.

Tenöbadet i Vaxholm
Tenö friluftsområde som är beläget på Bogesund omfattar ett barnvänligt friluftsbad med två små vikar, klippor och sandstrand. På sommaren finns servering, toaletter, studsmatta och lekpark för barn.

Överbybadet på Resarö, Vaxholm
Bad för allmänheten som är beläget på Resarö, Överby. Sandstrand med brygga och omklädningshytter. Torrtoalett och lekplats finns.

Sök

Väl kategori nedan
Stäng