Relax och gym på Sandhamn

  • Välkommen till Seglarhotellets generösa relaxavdelning inomhus. Här kan du slappna av efter dagens aktiviteter. Ta ett dopp i den stora poolen, njut av det varma vattnet i bubbelpoolen eller ta ett glas vin i Poolbaren framför brasan. Relaxen ligger med utsikt över hamnen och här finns också ett vackert akvarium, vilstolar och bastu
  • Sandhamn / Mellersta skärgården
Foto: Kalle NilssonKälla: http://www.destinationsandhamn.se/


Välkommen till Seglarhotellets generösa relaxavdelning inomhus

Alla gäster som har bokat weekendpaket eller konferenspaket har fri entré till relaxavdelning och gym. Relaxen är öppen för andra hotellgäster och allmänheten beroende på hotellets beläggning.

Relaxen är öppen alla dagar. För information om aktuella öppettider
och priser kontakta Seglarhotellets reception på tfn 08-574 504 00.

För den som önskar lite extra avkoppling rekommenderas ett besök i Seglarhotellets Skärgårds SPA. Eller besök vårt underbara utomhuspoolområde Sandhamn Sea Club. Sommartid kan du sola på soldäcket, bada i poolen och njuta av god mat i vår restaurang. Vintertid erbjuder vi varma pooler, bastu och kallbad i havet. För att läsa mer, se menyn till vänster.

Gym
På Seglarhotellets moderna gym kan du träna både kondition och styrka. Gymet ligger i anslutning till relaxavdelningen och i gymet finner du bland annat löpband, träningscykel, en rad olika styrkemaskiner samt fria vikter.

Kom ihåg att ta med träningsskor och träningskläder.

Hemsida: www.sandhamn.com
Epost: reception@sandhamn.com
Adress: Box 124, 130 39 Sandhamn
Tfn: 08-574 504 00
Fax: 08-574 504 50

Sök

Väl kategori nedan
Stäng