SANDHAMN SEGLARHOTELL – en given sommartradition

  • Kombinera aktivitet och vila i klassisk svensk skärgårdsmiljö. På Sandhamn Seglarhotell bor du bra, äter gott och tar hand om dig själv med spa och träning.
  • Sandhamn / Mellersta skärgården

Bara en kort båtresa från Stockholm ligger det oerhört populära besöksmålet Sandhamn. Samtidigt som ön är skärgårdens mest pulserande metropol, med flertalet restauranger och uteliv, är det också en naturskön skärgårdsidyll med vindpinad barrskog, stränder och klippor.

Sandhamn Seglarhotell
För många är en övernattning eller två på Sandhamn Seglarhotell en stående sommartradition. Det är en minisemester som både tar dig långt bort och så nära Stockholms skärgård som det går. Hotellet ligger en kort promenad från bryggan och den populära gästhamnen.

Karin Haglund, du arbetar som marknadskommunikatör på Sandhamn Seglarhotell. Berätta vad ni vill att besökarna ska uppleva när de kliver innanför dörrarna hos er?
– Vi vill att våra gäster ska känna sig omhändertagna och välkomnade av vår trevliga personal. Det ska vara mysigt att komma hit och man ska känna att man kan släppa allt som hör vardagen till. Vi vill att våra gäster ska koppla av och njuta av den friska luften och ägna sig åt sådant som fyller på energireserverna; träna, ta en cykeltur och njuta av ett glas vin i poolbaren. 

Vilka boendealternativ erbjuds?
– I hotellbyggnaden ligger 79 dubbelrum samt tre sviter med egen bastu. Vid utomhuspoolområdet och hamnen finns nio lägenheter samt det exklusiva boendet Havsvillan. Lägenheterna är lyxiga och trevliga, och bor man där kan man välja att laga mat själv och sitta på terrassen och äta.
Och det finns även pool och spa på hotellet. – Hotellet har en spaavdelning med utsikt över hamnen där du kan ta ett dopp i poolen, njuta i bubbelpoolen eller koppla av framför brasan. Inne är det varm bubbelpool, vanlig pool och relax. Vi har även en utomhuspool där det finns solstolar för dem som tycker om att koppla av med en bok i solen.
Kom i form på semestern I sommar kan du boka en träningssemester med David Tainton på Sandhamn Seglarhotell för att komma igång med rolig träning i vardagen. Kul för minipirater På måndag och tisdagar mellan kl.13-16 har Sandhamn Seglarhotell Piratklubb för barn upp till 12 år i Sea Club-området. Där är det skattjakt, föreställning, lek och bus. Entré 300 kr/barn.

För mer information besök www.sandhamn.com

Sök

Väl kategori nedan
Stäng